Jeg har vært Norges beste elektronikk-selger

Jeg har vært Norges beste elektronikk-selger

 

I over 10 år var jeg selger innen forbrukerelektronikk, i en av de største kjedene i Norge. Her solgte jeg alt fra tv, vaskemaskiner, telefoner til epileringsmaskiner.  I løpet av disse årene har jeg stort sett vært blant de beste selgerne  i Norge på omsetning og inntjening. Vanligvis er det selgere som jobber i de største butikkene som var de beste selgerne, men jeg jobbet på en av de minste butikkene i Bergen.

Etter 15 år med salg, salgsledelse og en Master i Serviceledelse, har jeg systematisert min salgskunnskap slik at jeg kan lære andre «Hvordan oppnå gode resultater som selger».

Et tips: Ikke vær redd for å gjøre mersalg. Disse kundene er ofte de mest fornøyde.

Meld deg på salgskurset mitt og jeg lover deg at omsetning og inntjening vil øke om du følger mine råd.

Påmelding: kurs@salgogledelse.com

Del gjerne!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *